CACIB LIPICA – OBVESTILO RAZSTAVLJAVCEM

POMEMBNE INFORMACIJE – PROSIMO, DA SI VSE DOBRO PREBERETE!

Spoštovani razstavljavci,

Objavljamo VSE POMEMBNE INFORMACIJE za obe razstavi v Lipici.
Prosimo, da se ob prihodu na razstavni prostor držite razporedov na urniku (na razstavni prostor pridite cca. 1 uro pred pričetkom ocenjevanja vaše pasme), da ne boste po nepotrebnem čakali v vrsti pred pisarno za dvig dokumentacije. S seboj OBVEZNO prinesite Potrditev prijave, ki ste jo prejeli po elektronski pošti!

Skice/zemljevidi dostopa za RAZSTAVLJAVCE:

lipica_dostop_razstavljavciObjavljamo skico dostopa do razstavnega prostora za vse razstavljavce in njihove spremljevalce. Ob vstopu v Lipico se držite desno, peljite mimo golf igrišča in Hotela Klub do varnostnikov, ki vas bodo usmerili proti parkirišču za razstavljavce. Vsak rastavljavec bo moral za vstop na parkirišče pokazati potrditev prijave, saj je zadnje parkirišče rezervirano izključno za razstavljavce in njihove spremljevalce, obiskovalci pa morajo parkirati pri glavnem vhodu v Kobilarno.

AVTODOMI:
Razstavljavci, ki boste na razstavni prostor prispeli z avtodomi že v petek, morate biti na lokaciji najkasneje ob 19:00, saj po tej uri varnostna služba Lipice zapre celoten prostor Lipice in vstopa več ni. Za avtodome je rezervirano parkirišče od dovozni poti z električnimi priključki (glej zgornjo skico).

Vstop v sam razstavni prostor je z zadnje strani hipodroma, preko parkirišča za osebna vozila. V soboto zjturaj vas bodo v pravo smer usmerili naši redarji.

Prosimo, da se vsi razstavljavci, ki boste prespali v avtodomih v Kobilarni držite pravil Kobilarne Lipica in upoštevate navodila varnostne službe Kobilarne.

POMEMBNO!!! Vsi razstavljavci boste ob prihodu na razstavni prostor (za vsak dan posebej) prejeli zapestnico, ki velja kot dovolilnica za gibanje po Lipici (skladno z veljavnim redom v Kobilarni Lipica). Za razstavljavce vstopnine ni, saj je ta vključena v ceno prijavnine za vsakega prijavljenega psa. Vsak spremljevalec razstavljavca (če ima le-ta več spremljevalcev kot prijavljenih psov), bo zapestnico prejel, ko poravna pristojbino za spremljevalca v višini 5 EUR. Prosimo, da zapestnico nosite VES ČAS, ko se nahajate znotraj območja Lipice. V kolikor vas bodo zaposleni Lipice videli brez zapestnice, boste morali območje Lipice zapustiti.

Vsi razstavljavci, ki ste svojega psa prijavili samo na popoldansko specialno razstavo, boste dokumentacijo psa prejeli na stojnici organizatorja ob ringih, zapestnico pa s potrditvijo prijave, ki ste jo prejeli od kluba, dvignete na vhodu, v pisarni KZS.

Zapestnice za nedeljsko razstavo boste prejeli v nedeljo v pisarni KZS skupaj s katalogom nedeljske razstave ob predložitvi kataloške številke za nedeljo ali potrditve prijave.

PRIJAVE ZA JUNIOR/SENIOR HANDLIG, PARE IN VZREJNE SKUPINE zbiramo na stojnici Kinološke zveze Slovenije!

Izdelava šampionatov Slovenije bo možna oba dni na sami razstavi v RAZSTAVNI PISARNI po sledečem urniku: 11:00-13:00 in 14:00-17:00!

POTRJEVANJE REZULTATOV poteka na STOJNICI KZS!

Skica razstavnega prostora z razporeditvijo ringov: