CACIB Lipica – urniki in pomembne informacije

POMEMBNE INFORMACIJE IN URNIKI – PROSIMO, DA SI VSE DOBRO PREBERETE!

Spoštovani razstavljavci,

Objavljamo URNIKE in VSE POMEMBNE INFORMACIJE za obe razstavi v Lipici.
Prosimo, da se ob prihodu na razstavni prostor držite razporedov na urniku (na razstavni prostor pridite cca. 1 uro pred pričetkom ocenjevanja vaše pasme), da ne boste po nepotrebnem čakali v vrsti pred pisarno za dvig dokumentacije. S seboj OBVEZNO prinesite Potrditev prijave, ki ste jo prejeli po elektronski pošti!

URNIK CACIB Lipica 1, 8.10.2016
URNIK CACIB Lipica 2, 9.10.2016

Urnik celotne prireditve:
SOBOTA
7:00-11:30 dovod psov
9:40 otvoritev razstave
10:00 pričetek ocenjevanja v krogih
13:30-14:30 tekmovanje JH/SH
14:30-17:30 Izbor najlepšega psa razstave
13:00-18:00 Specialna razstava za FCI 5

NEDELJA
7:00-11:30 dovod psov
9:40 otvoritev razstave
10:00 pričetek ocenjevanja v krogih
14:00-14:30 predstavitev dela prinašalcev s strani Kluba za delo prinašalcev
14:30-17:30 Izbor najlepšega psa razstave

Skice/zemljevidi dostopa:

OBISKOVALCI:

celotno_lipica_skicaVse OBISKOVALCE razstave obveščamo, da bo z zadnje strani (direktno na hipodrom) vstop možen le za razstavljavce in njihove spremljevalce. Obiskovalci morate parkirati na parkirišču pred glavnom vhodom v Kobilarno. V Kobilarno Lipica vstopite na glavnem vhodu v Kobilarno ter si v sklopu ogleda kobilarne ogledate tudi naši mednarodni razstavi psov vseh pasem.

Tudi obiskovalci si lahko zgoraj ogledate urnike in se na razstavi oglasite takrat, ko so na vrsti pasme, ki vas zanimajo.

Program Izbora najlepšega psa razstave bo potekal po zaključenem ocenjevanju v posameznih ocenjevalnih krogih – s predvidenim začetkom ob 14:30 s tekmovanjem v Junior Handlingu / Senior Handlingu.

V nedeljo smo popestrili dogajanje s pomočjo Kluba za delo prinašalcev, ki bodo ob 14:00 predstavili delo psov prinašalcev ( working test za prinašalce).

Vabljeni k ogledu!

RAZSTAVLJAVCI:

lipica_dostop_razstavljavciObjavljamo skico dostopa do razstavnega prostora za vse razstavljavce in njihove spremljevalce. Ob vstopu v Lipico se držite desno, peljite mimo golf igrišča in Hotela Klub do varnostnikov, ki vas bodo usmerili proti parkirišču za razstavljavce.

Razstavljavci, ki boste na razstavni prostor prispeli z avtodomi že v petek, morate biti na lokaciji najkasneje ob 19:00, saj po tej uri varnostna služba Lipice zapre celoten prostor Lipice in vstopa več ni. Za avtodome je rezervirano parkirišče od dovozni poti z električnimi priključki (glej zgornjo skico).

Vstop v sam razstavni prostor je z zadnje strani hipodroma, preko parkirišča za osebna vozila. V soboto zjturaj vas bodo v pravo smer usmerili naši redarji.

Prosimo, da se vsi razstavljavci, ki boste prespali v avtodomih v Kobilarni držite pravil Kobilarne Lipica in upoštevate navodila varnostne službe Kobilarne.

 

 

POMEMBNO!!! Vsi razstavljavci boste ob prihodu na razstavni prostor (za vsak dan posebej) prejeli zapestnico, ki velja kot dovolilnica za gibanje po Lipici (skladno z veljavnim redom v Kobilarni Lipica). Za razstavljavce vstopnine ni, saj je ta vključena v ceno prijavnine psa. Vsak spremljevalec razstavljavca bo zapestnico prejel, ko poravna vstopnino v višini 5 EUR. Prosimo, da zapestnico nosite VES ČAS, ko se nahajate znotraj območja Lipice. V kolikor vas bodo zaposleni Lipice videli brez zapestnice, boste morali območje Lipice zapustiti.

PRIJAVE ZA JUNIOR/SENIOR HANDLIG, PARE IN VZREJNE SKUPINE zbiramo na stojnici Kinološke zveze Slovenije!

Izdelava šampionatov Slovenije bo možna oba dni na sami razstavi v RAZSTAVNI PISARNI po sledečem urniku: 11:00-13:00 in 14:00-17:00!

POTRJEVANJE REZULTATOV na STOJNICI KZS!

Skica razstavnega prostora z razporeditvijo ringov:

nacrt_lipica_ringi2016_katalog