URNIK in KONČNA statistika CACIB Bled 2017

OBJAVLJAMO URNIKE IN FINALNE STATISTIKE CACIB BLED 2017:
URNIK_Bled_1_2017
URNIK Bled_2_2017

Finalna satistika_bled_2017_1_
Finalna statistika_bled_2017_2

Dovod psov je od 7:00 naprej. Razstavljavce prosimo, da si ogledajo urnike in svoj prihod na razstavni prostor prilagodijo urniku.

INFORMACIJE ZA RAZSTAVLJAVCE IN OBISKOVALCE:

Dostop do Hipodroma z avtoceste Ljubljana-Jesenice:

dostop_1

Na Hipodromu bo, kot vsa leta do sedaj, organizirano parkiranje v času razstave, prenočevanje v avtodomu ali šotoru na Hipodromu pa ni dovoljeno zaradi konjev, ki jih bodo člani konjeniškega kluba ponoči spustili na pašo. Prosimo, da to upoštevate in sledite navodilom varnostne službe, ki vas bo zvečer usmerila proti Campingu Šobec, ki je od razstavnega prostora oddaljen le dober kilometer. Parkirnina za cel dan znaša za osebni avtomobil 5 EUR, za avtodom pa 10 EUR. Za obiskovalce je vstop PROST.

Vse razstavljavce prosimo, da upoštevajo oznake organizatorja in konjeniškega kluba ter psov na spuščajo na pašnike ter za svojimi psi pobirajo iztrebke.

Oba dni bo v maneži potekal prikaz tečaja jahanja konj, ki ga bodo vodili člani konjeniškega kluba. Vsi obiskovalci ste vabljeni, da si tečaj ogledate in člane konjeniškega kluba povprašate vse, kar vas o tečajih zanima.

Obiskovalci na razstavo lahko pridete tudi s svojimi psi, vendar vas prosimo, da s seboj prinesete tudi potni list psa iz katerega je razvidno, da ima pes veljavno cepljenje proti steklini.

Skica razstavnega prostora:

RINGI