KINOLOG

A5_dvojnaMAILING

REVIJA ZA VSE, KI IMATE RADI PSE! Skrbimo za izobraževanje vseh generacij kinologov (starih in mladih), kot tudi tistih, ki si to želijo postati. Morda se prvič odločate za nakup psa in še ne veste, kako vašega ljubljenčka vzgojiti v veselega in poslušnega družinskega člana? Ali pa vas zanima kinologija, ker bi sami želeli tekmovati v enem od številnih kinoloških športov ali vzrejati mladiče? Veliko zanimivih člankov in odgovorov na vaša vprašanja boste našli prav v mesečniku KINOLOG. NOVOST! Nova IKONA! Ste se mogoče spraševali, kako je videti naša revija? S klikom na RDEČO IKONO si jo boste lahko ogledali kar NA SPLETU! Oktobrska številka je sedaj vsem na voljo. Veselimo se vašega odziva. CENIK Cena posameznega izvoda je 3,00 €. Naročite ga lahko na naš elektronski naslov. Po pošti boste dobili svoj izvod, preko elektronskega naslova pa vam bomo zaupali plačilo položnice. Enostavno! Revija izhaja mesečno. Letna naročnina s popustom je 29,00 € (za tujino + poštnina). Plačilo na dva obroka znaša 32,00 €. Davek na dodatno vrednost je vračunan v ceno.

POZOR – NOVOST! Znižana cena celoletne naročnine revije KINOLOG za vse člane slovenskih kinoloških društev, vključenih v KZS, znaša le 25,00 €. Kontakt za naročilo brezplačnega vzorca (starejši izvodi): glasilo.kinolog@kinoloska.si

DVOJNA ŠTEVILKA 2017
VZREJA OD A DO Ž

Ta posebna izdaja bo bogata z informacijami in članki. Je fantastična ideja za darilo! Predvsem, če poznate koga, ki si želi kupiti psa in ne ve, kje bi začel. Cena ostaja nespremenjena  (3 EUR), čeprav bo ta izdaja imela več kot 80 strani!
Prednaročila sprejemamo na e-naslovu glasila: glasilo.kinolog@kinoloska.si ali revija.kinolog@gmail.com.
Zagotovite si svoj izvod!

 

Vzreja od A do Ž

Vzreja od A do Ž

Nora ponudba za vzreditelje!
K sodelovanju in oglaševanju ste vabljeni tudi vi! Oglas/predstavitev vzreje si lahko v dvojni številki zagotovite po posebej ugodni ceni; celostranski oglas lahko objavite že za 50 EUR, osminko pa za 20 EUR.
*Cene so brez DDV in ne vključujejo oblikovanje oglasa. Ugodnost lahko koristijo osebe, ki imao psa/psico z opravljenim vzrejnim dovoljenjem ali registrirano psarno pod FCI.

Naročilnica na revijo Kinolog

  • Drop files here or
    Dovoljeni tipi datotek: jpg, gif, png