Posodobitev informacij v zvezi z naročanjem DNK profilov pri EVG

Spoštovani,

S strani EVG smo bili obveščeni o posodobljenem načinu naročanja DNK profilov v njihovem laboratoriju zato postopek in povezavo do nove naročilnice objavljamo spodaj:

Naročilo DNK profilov in genetskih testov je mogoče preko spletne trgovine (dostopna na: www.eurovetgene.com) ali papirnatega obrazca.

Zaradi enostavnejšega postopka naročanja, zmanjšanja možnosti napak pri vnosu podatkov in možnosti dostopa do vseh izvidov preko uporabniškega računa priporočamo naročilo v spletni trgovini. Ob prvem naročilu se je potrebno registrirati. V postopku registracije se izbere možnost ”vzreditelj” in naloži kopija veljavne KZS članske izkaznice. Ko je registracija zaključena bo administrator račun aktiviral in dodelil ustrezne ugodnosti. V kolikor imajo člani KZS že ustvarjen uporabniški račun na naši spletni strani naj nas pred oddajo naslednjega naročila o tem obvestijo, da bo administrator preveril ali so jim dodeljene vse ugodnosti, ki jim pripadajo kot članom KZS. Pri vseh naslednjih naročilih bodo vsi popusti v spletni trgovini upoštevni avtomatsko. Članom KZS poleg ostalih ugodnosti (znižane cene genetskih testov) upoštevamo tudi 15% popust na ceno DNK profila.

Še vedno je mogoče naročilo genetskih testov s papirnatim obrazcem, vendar bodo dodatno obračunani stroški obdelave naročila 2 EUR (spletno naročilo je brezplačno). V primeru oddaje naročila na papirnatem obrazcu je za uveljavljanje popusta potrebno skupaj z vzorci poslati tudi kopijo veljavne KZS članske izkaznice.